Qi undervisning

Til dig, der vil blive friskere og have flad mave

Som behandler fra Kina, har vi en helt anderledes medicinsk filosofi og måde at træne os og holde os sunde på. Vi fokuserer meget på Qi (energi der holder vores krop kørende). Når man mangler Qi, kan det medføre træthed og afkræftet. Når ens Qi ikke kører eller ikke cirkulerer i kroppen, kan det resultere i at affaldsstoffer bliver i kroppen, dårlig mave/tarm funktion og evt. større og større mave, samt søvnløshed, angst, stress og depression etc..

Jeg vil derfor tilbyder Qi undervisning, der kan hjælpe os med at blive friskere, sundere og have flad mave. Øvelserne er simple og nemme, men effekten er super god, hvis man øver dem hver dag.

Der er dog nogle kravene man skal opfylde for at opnå optimal effekt:

  1. Du skal kunne sidde på en pude på gulvet, fordi det er øvelses stilling.
  2. Du skal kunne bruge minimum en time om dagen til at øve dem derhjemme efter undervisning.
  3. Du skal dokumentere (skrive ned) hvad der sker i kroppen hver gang du øver dem, f.eks. jeg begynder at snotte eller bøvse eller svede/fryse.

Undervisingen varer ca. 2 timer. Jeg skal kun have 3 eller 4 kursister per gang for at sikre at alle forståer det og gør det rigtigt. Hvis vi har tid tilbage, tilbyder jeg gratis mave undersøgelse (ved at trykke forskellige områder på maven).

Hvad koster det?

Det koster kun kr. 300 og du kan lære to Qi øvelser på en omgang undervisning, der gavner dig i hele dit liv.

Hvornår starter undervisningen?

Undervisningen starter fredag d. 8. september fra kl. 8:30-10:30 i min klinik, og derefter hver fredag, afhænger af om der er nok kursister.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ved at ringe på 93 80 72 77 eller

Sende e-mail til : akuby80@gmail.com